LINJASANEERAUS

 

Putkiremontin eli linjasaneerauksen toteuttamiseen on syytä valita kokenut ja asiantunteva urakoitsija. Onnistunut putkiremontti edellyttää hallittua ja suunnitelmallista toimintaa, sekä sujuvaa yhteistyötä urakoitsijan ja putkiremontin tilaajan välillä.

 

Antrax Oy tarjoaa laadukkaat linjasaneeraukset taloyhtiöille. Tuomme projekteihin mukaan alan uusimman osaaamisen, vankan kokemuksemme sekä alan asiantuntemuksemme.

 

Milloin linjasaneeraus on ajankohtainen?

 

Linjasaneeraus, eli putkiremontti on ajankohtainen silloin, kun putket ovat 40-60 vuotta vanhoja. Putkiston kuntotutkimus antaa tarkempaa tietoa putkien nykykunnosta ja auttaa päätöksenteossa. Putkiremontti on syytä teettää hyvissä ajoin, jotta suuremmilta korjaustoimenpiteiltä ja -kustannuksilta vältyttäisiin. Mikäli putkia ei korjata ajoissa, voi niiden rikkoutuminen ajan kanssa maksaa taloyhtiölle enemmän kuin normaali putkiremontti. Päätös putkiremontista kannattaa siis tehdä ajoissa.

 

Valitse luotettava ja kokenut asiantuntija huolehtimaan taloyhtiösi linjasaneerauksesta

 

Putkiremontti vaatii suunnittelijalta eri rakennustapojen ja -menetelmien kattavaa tuntemusta, laajaa ymmärrystä eri aikoina asennetuista järjestelmistä ja niiden uusimistarpeista sekä visiota järjestelmistä, joihin tulisi varautua tai jotka olisi kustannustehokasta rakentaa linjasaneerauksen yhteydessä.

 

Pitkä kokemus on hyödyksi urakoitsijan valinnassa ja referenssien arvioinnissa. Suunnittelu- ja urakkatarjouksia käsitellessä yhtiön tulee huomata, että halvin tarjous ei ole aina edullisin. Asiantuntijoiden pätevyys on putkiremontin onnistumisessa yhtä tärkeä tekijä kuin hinta.

 

Hyvissä ajoin toteutettu putkiremontti säästää kustannuksissa

 

Ilman säännöllistä huoltoa rakennuksen arvo ja asumistaso laskevat. Pakon edessä tehdyt korjaukset kuluttavat yhtiön varallisuutta ja korjaukset voivat koitua huomattavan paljon kalliimaksi kuin hyvissä ajoin toteutettu putkiremontti.

 

On parempi, että linjasaneeraus suoritetaan ajoissa hallitusti, ennen kuin kiinteistön kunto laskee hallitsemattomasti.

 

Isosta urakasta puhuminen herättää talon asukkaissa pelkoja ja yhtiökokouksissa kiistoja. Se on kuitenkin on turhaa, sillä hyvin suunniteltu ja toteutettu putkiremontti tuo mukanaan asukkaille ja kiinteistön omistajille huomattavia hyötyjä.

 

Pitkällä tähtäimellä putkiremontti säästää huomattavasti taloyhtiön varoja ja varmistaa osakkaiden investoinnin arvon.

 

Putkiremontin hyödyt:

 

– Taloyhtiön ja kiinteistöjen arvo nousee

– Turvallisuus, viihtyvyys ja estetiikka paranevat

– Kiinteistö saadaan päivitettyä nykytasolle

– Huolto-, korjaus- ja ylläpitokustannukset alenevat, elintaso nousee

– Putkiremontti antaa mahdollisuuden myös muihin remontteihin samanaikaisesti, samalla vaivalla

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Taloyhtiöiden putkiremontti / linjasaneeraus koko Etelä-Suomen alueella: mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, sekä lähialueet.