vastaava työnjohtaja
/
projektipäällikkö

Tympiikö nykypesti tai kaipaatko paikkaa missä näyttää kyntesi?

Olisiko sinulla ideoita, miten voisi rakentaa paremmin, mutta päällikköarmeija torppaa kaikki ideasi?

Jos kuvaukset tuntuvat tutulta ja jaat ajatuksen siitä,
ettei rakentamisessa pitäisi keksiä pyörää joka työmaan kohdalla uudestaan
vaan
ennemminkin johtaa työmaita tekemällä järkeviä asioita ja jakamalla opit
parhaista käytännöistä työkavereillekin.

Meillä olisi nyt pääkaupunkiseudulla työpaikka ja työmaat
tarjolla, jossa nämä ajatukset tuodaan käytäntöön. Eli
tehdään
samoja hyväksi havaittuja asioita, käytetään samoja hyväksi havaittuja
urakoitsijoita ja saadaan samoja hyviä onnistuneita projekteja kerta toisensa
jälkeen. Sen sijaan, että etsittäisiin aina, sitä halvinta ratkaisua
pikavoittojen toivossa.

Mitä meillä on sinulle?

Yhdessä tekemistä

Emme koe, että olisi mielekästä, että jokainen hakkaa päätä seinään omilla työmaillaan vaan mieluummin jaetaan ne hyvät käytännöt yhteisesti millä hommat onnistuvat ja rokkaavat! Toivommekin, että olet avoin niin uuden tiedon vastaanottamiselle kuin omien ajatustesi jakamiselle. Yhdessä tekemällä, kun kaikki onnistumiset ja epäonnistumisetkin tuntuvat paljon mielekkäämmiltä.

Vastuuta projekteista

Meillä pääset vastaavana työnjohtajana hoitamaan projekteja itsenäisesti. Meillä ei ole työpäällikköjä tai muuta toimistoväkeä työntämässä nokkaansa sinun hankkeisiisi. Saat tietysti tarvittaessa apuja projektiisi, mutta perusajatus on, että hoidat itse omat hankkeesi alusta loppuun.

Ammattilaisia ympärillesi

Homma ei kuitenkaan ole mitään yksinäistä puurtamista vaan kuten sloganimmekin sanoo ”Rehellistä puhetta ja palvelua ammattirakennuttajille”. Sinulla on ympärilläsi niin ammattiasiakkaamme, ammattitaitoiset aliurakoitsijat ja oma tiimimme auttamassa pallottelemaan ajatuksia siitä, miten projektit hoidettaisiin parhaiten maaliin.

Opitaan ja kehitytään

Tällä erää tarpeemme on eniten työmaiden projektijohdossa, mutta pienenä kasvavana firmana pääset kokeilemaan myös muitakin hommia halutessasi. Esimerkiksi tarjouslaskenta, KVR-hankkeiden suunnittelun ohjaus ja tulevien vastaavien työnjohtajien valmennus ja johtaminen voisi olla hyvin seuraavia askeleitasi. Eli homman ei tarvitse jäädä tähän, vaan mielellämme kehitymme ja opimme kanssasi.

Hyvää meininkiä

Meiltä löytyy jo karaokekuningas, toimistolta biljardipöytä ja pikkujouluissa panimokierroksella panimomestari kehui, että kerrankin on porukka mikä ei turhaan pönötä vaan heittää reilua huulta. Kerro ihmeessä mikä on sinun juttusi?

Eli työnteon ei tarvitse mielestämme olla pelkkää totista puurtamista. Jos olet samaa mieltä,  sovit varmasti joukkoon!

Vapautta ja etuja

Sinulla on jo varmaan vuosia jatkuneen rakennusalan nousun jäljiltä hyvä palkka ja kaikki mahdolliset edut. Koitimme jo nokittaa mahdollisuudella osallistua Beer Pong kisaan, mutta jos se ei riitä niin pääosin edut ovat neuvoteltavissa.

Me muut nyt olemme eniten nauttineet vapaista työajoista (eli pääosin ei tarvitse olla seiskalta työmaalla, jos et halua), mahdollisuudesta etätyöpäiviin silloin, kun työmaat pysyvät ojennuksessa ilman sinuakin, kilpailukykyisestä tulospalkkauksesta, autoedusta ja pohjaan palaneesta Juhla Mokasta konttorilla. 

Mitä konkreettisesti teemme?

Rakentajana sinua varmaan kiinnostaa projektit, joiden kimpussa pääsisit touhuamaan.

Pääosa hankkeistamme on erilaisia toimitilasaneerauksiatuotanto-ja varastotilojen saneerauksia ja energiaremontteja

Projektien koot ovat tyypillisesti euroissa noin 10 000 – 1 000 000 eli projekti laajuutena yksittäisistä huonetiloista noin tuhannen neliön toimitilasaneerauksiin asti.  Projektit kestävät pääsääntöisesti noin 1 – 6 kuukautta.

Homma ei pääse myöskään käymään pitkästyttäväksi yhden projektin kanssa puurtamiseksi vaan pääsääntöisesti sinulla on käynnissä yhdestä kolmeen projektia riippuen niiden koosta.

Tarkemmin tekemiimme projekteihin pääset tutustumaan referenssilistallamme, jonne on kirjoitettu muutamat tarinat jo tehdyistä projekteista. Näitä tutkailemalla pääset vähän jyvälle, minkälaista menoa meillä on.

Tarkemmin tietoa yrityksestämme löydät, kun lähdet kahlaamaan suoraan etusivultamme. 

Mitä odotamme sinulta

Olennaisin asia meille on, että yllä oleva tuntui sinun jutultasi.

Toiseksi tärkein asia meille on rakennusvalvonnalta tuleva eli sinulla tulisi olla rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin paperit taskussa ja kokemusta vastaavan työnjohtajan hommasta tai vähintään mahdollisuus tulla hyväksytyksi vastaavaksi.

Kolmanneksi tärkein asia on tietotaito rakennus- ja talotekniikka-alalta. Pääosin hankkeemme siis sisältävät niin rakennus- kuin taloteknisiäkin töitä eli rakennustekniikan lisäksi pitäisi ymmärtää talotekniikasta sähköjärjestelmien ja LVI-laitteistojen perusteet sekä ripaus maanrakentamisesta.  Sillä iso osa työstä on näiden eri töiden hankintaa, yhteen sovittamista, johtamista ja laadunvalvontaa eli näistä pitäisi olla kartalla. Samoin YSE98:sta pitäisi olla muutakin tietoa kuin, että se kuulostaa hauskalta kirjainnumeroyhdistelmältä.

Hae nyt!

Jos tämä kaiken lukemasi jälkeen kuulostaa sinun hommaltasi,  hae pikaisesti ennen kuin homma viedään käsistä! Meillä on tällä erää vain yhden projektipäällikön / vastaavan työnjohtajan paikka auki.

Hakemuksen ja cv:n voit lähettää osoitteeseen [email protected]

Viimeinen hakupäivä on 13.1.2023.

Jos sinulla on kysymyksiä työhön, firmaan tai muuhun liittyen niin ota Anteroon yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla 050 492 4395.

Kysymyksiä töistä tai firmasta?

Laita minulle viestiä tai soita!

Theo Raukomaa

Theo Raukomaa

Kehitys- ja talousjohtaja