ASUINTALOJEN KORJAUKSET

Hiillostavatko asukkaat paikkojen kuntoon laittamisesta?

Onko korjaushanke ajankohtainen?

Yllättävä vahinko tai vaurio pitäisi saada kuntoon?

Me hoidamme, lue alta lisää miten!

Paikat kuntoon ja halutut muutokset työn alle

Kiinteistön hyvä ylläpito ja miellyttävät yhteistyökumppanit ovat sinulle ammattilaisena varmasti tärkeitä, jotta oma työsi on sujuvaa ja päiväsi eivät veny vastaillessasi asukkailta tulevaan jatkuvaan sähköposti- ja puhelutulvaan urakoitsijan mokaillessa. 

Pysäytetään yhdessä viestitulva! Anna meidän auttaa sinua tärkeässä tehtävässäsi pitää asukkaat tyytyväisinä ja talot kunnossa. Osaat todennäköisesti arvostaa pitäviä aikatauluja sekä budjettia ja järkeviä näkemyksiä siitä, miten työt kannattaisi hoitaa. Tämän lisäksi tarjoamme hyvää viestintää asukkaiden ja sinun suuntaasi. Et ehkä vielä usko, että olisimme tällainen urakoitsija. Siksi haluamme kertoa tarkemmin siitä, miten hoidamme työmme niin hyvin, että voit kerrankin todeta, että olet löytänyt luottourakoitsijan.

Sinun hankkeistasi meidän yhteisiksi hankkeiksemme sopivat parhaiten ne ei niin mediaseksikkäät hankkeet, jotka kuitenkin täytyy hoitaa niin ulkotiloissa, yhteisissä tiloissa, huoneistoissa kuin talon rakenteissakin. Isommat pihaparlamentin kestopuheenaiheet kuten putki- ja julkisivuremontit jätämme mielellämme näihin erikoistuneille yrityksille.

Alla tarkemmin palveluista, joissa autamme sinua onnistumaan

Kysymyksiä, tarjouspyyntö?

Laita minulle viestiä tai soita!

Antero Koskela

Toimitusjohtaja

Palvelumme

Ulkotilojen remontointi

Piha-alueet
Autolatauspisteet
Ulkorakennukset

Yhteisten tilojen remontointi

Sauna- ja pesutilat
Kellarit ja porraskäytävät
Pesulat ja muut yhteiset tilat

Huoneistoremontit

Huoneistot
Faceliftit
Kylpyhuoneet

Rakennekorjaukset

Betonirakenteet
Palokatkot ja savunpoisto

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty?

Ehkä vähän klisee, mutta kai kaikissa kliseissäkin piilee ripaus totuutta.

Jos sinulla on hyvät suunnitelmat, toteutamme mielellämme korjauksen niiden mukaisesti sekä tarjoamme asiantuntemuksemme kustannusten ja aikataulun kuntoon hiomiksesi. Näin hankkeesta saadaan tehtyä kustannustehokas niin teknisten ratkaisujen osalta kuin asumishaitan minimoimisen kannalta.

Jos sinulla taas ei ole valmiita suunnitelmia, autamme mielellämme sinua sopivien suunnitteluratkaisujen löytämiseksi. Teemme tarvittaessa suunnitelmat tai osan suunnitelmista esimerkiksi rakenne- ja lvi sekä sähkösuunnittelun, jotta hanke saadaan ajatustasolta muuttumaan konkreettiseksi vasaran paukkeeksi ja valmiiksi tiloiksi asukkaiden käyttöön.

Keskustelemme sujuvasti niin rakennustekniikasta kuin säästä 80-vuotiaan mummon kanssa, jotta kaikki tietävät, mitä ollaan tekemässä, mitä tapahtuu, ja miten paikat saadaan kuntoon.

 

Kerralla oikein

Harva asukas on kovinkaan ilahtunut aamuisesta vasaran paukkeesta. Usein ymmärrystä löytyy, kun tiedetään miksi asioita tehdään ja milloin niitä tehdään. Tämä tarkoittaa, että töillä on tarkka alku- ja loppupiste eli tiedetään, milloin työkalupakit kerätään autoon ja asukkaat pääsevät taas normaaliin päivärytmiinsä.

Olemmekin hioneet toimintamme tämän silmällä pitäen eli vauhdilla valmiiksi hyvää rakennustapaa noudattaen. Tällöin voittavat niin sinä tilaajana kun työt sujuvat rivakasti ja ilman ylimääräisiä kikkailuja ja taas me saamme urakan valmiiksi ajallaan ja pääsemme jatkamaan seuraavien kohteiden kimppuun silloin kun olemme luvanneet siellä aloittaa.

Mitä tulikaan tehtyä?

Tehdessä kaikki on tietysti selvää, että mitä ollaan tekemässä, mutta kun aikaa kuluu niin usein ihmiset vaihtuu ja nousee esille kysymyksiä, että mitähän siinä remontissa nyt tehtiinkään?

Tämän takia dokumentoimme kaikki tehdyt työt, jotta sinä ja me voimme nukkua yömme rauhassa ja kun kysymys nousee esille niin voit vain ottaa esille urakasta tehdyn dokumentaation ja tarkastaa niin itse kuin antaa eteenpäin nähtäväksi dokumentaation töistä mistä näkyy mitä ja miten työt tehtiin.

 

Työt käyntiin sinun kohteessasi

Alkoiko tuntua, että olisimme sopiva kumppani hoitamaan sinun hankkeesi kunnialla maaliin?

Laitetaan hommat rullaamaan kohti toteutusta ja jätä meille tarjouspyyntö tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Jos haluat lomakkeiden sijasta asioida suoraan ihmisen kanssa niin ota yhteyttä Anteroon, joka vastaa tarjouslaskennastamme soittamalla 050 492 4395 tai meilaamalla [email protected]

 

Antero Koskela

Toimitusjohtaja