antrax

Yritysesite

Lyhyesti

Kantava ajatuksemme on tarjota ammattirakentajille suoraselkäistä ja puheista palvelua suunnittelusta toteutukseen toimitila- ja asuinkiinteistöjen korjauksiin ja hallirakentamiseen.

Palvelukattauksemme koostuu niin yksittäisistä huoneiden maalauksista sekä parkkipaikkakylttien asennuksista aina tuhansien neliöiden laajuisiin saneeraushankkeisiin ja hallien rakentamiseen. 

Lue alta tarkemmin lisää yrityksestämme.

Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat kiinteistösijoitusyhtiöt, rakennuttaja- ja suunnittelutoimistot, yritykset ja taloyhtiöt, joille toteutamme noin 10 000 – 3 000 000 euron arvoisia korjausrakennushankkeita sekä hallirakentamista tilaajien valmiiden suunnitelmien pohjalta pääurakoitsijana sekä suunnittelun ja toteutuksen käsittävinä KVR-hankkeina.

Asiakkaitamme ovat mm.

  • Ecoreal Oy
  • Janakkalan Teollisuusalueet Oy
  • Julius Tallberg Kiinteistöt Oyj
  • Metsä Group Oy / Metsäliitto osuuskunta
  • Sagax Finland Oyj
  • Newsec Oy
  • HTJ Rakennuttajatoimisto Oy

Palvelumme

Palvelumme kattaa:

Toteutamme kohteet joko valmiiden suunnitelmien pohjalta tai suunnittelun ja toteutuksen käsittävinä KVR (kokonaisvastuu) urakoina.

Urakkamuotoina teemme työt joko kokonaishintaisina, laskutustyö-, tai tavoitehintaurakoina.

Talous ja henkilöstö

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 3,0 miljoonaa euroa ja olemme kasvaneet tasaisesti vuodesta toiseen. Vuodelle 2021 liikevaihtoennusteemme on noin 4 – 5 miljoonaa euroa.

Vuonna 2020 työllistimme 3 toimihenkilöä, joista vastaavia työnjohtajia 2 sekä 6 rakennusalan ammattilaista. Henkilöstömäärämme on kasvamassa 2021. Työmaillamme työskenteli vuonna 2020 keskimäärin noin 30 rakennusalan ammattilaista.

Laatu

Rakentamisen laatu puhuttaa usein ja mekin ymmärrämme, että se on sinulle varmasti ensiarvoisen tärkeää, että työt suoritetaan laadukkaasti, jotta sinun omat loppuasiakkaasi ja käyttäjät laittavat sinun suuntaasi vain kehuja ja hyvää palautetta siitä miten hienoilta uudet tilat näyttävätkään.

Poistaaksesi osaltamme sinun huoltasi olemmekin antaneet ulkopuolisen rakentamisen laatuun erikoistuneen puolueettoman Rakentamisen Laatu RALA Ry:n käydä läpi projektimme ja varmentaa, että laatumme on kunnossa.

Vastuullisuus

Laadun lisäksi myös usein rakentamisen vastuullisuus puhuttaa usein. Me olemme kantaneet tässäkin oman kortemme kekoon, jotta sinä voit luottaa, että hanke hoituu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan myös yhteiskuntavastuun osalta.

Tässä työkaluina meillä on tilaajavastuujäsenyys, mistä voit jatkuvasti realiajassa varmentaa, että meillä on kaikki yhteiskunnalliset velvoitteet kunnossa.

Pääurakoitsijan velvollisuuksien hoidossa meitä auttaa myös Admicomin Adminet, mikä hoitaa automaattisesti työmaidemme työntekijä- ja verottajailmoitukset sekä valvoo kaikkien aliurakoitsijoidemme tilaajavastuutietoja, jotta sinä ja me voimme nukkua yömme rauhassa.

 

Lisätietoja

Jäikö jokin kysymyksesi vaille vastausta?

Ota meihin yhteyttä ja jutellaan.

Toimitusjohtajamme Antero Koskela ei malta odottaa puheluasi numerossa 050 492 4395 tai jos suosit mielummin sähköpostia niin laita viestiä osoitteella [email protected] niin Antero vastaa kysymyksiisi.

 

Antero Koskela

Toimitusjohtaja