TOIMITILASANEERAUS

Onko vuokralainen vaihtumassa ja tilat pitää räätälöidä uudelle vuokralaiselle?

Onko toimitilakiinteistössäsi kunnostustarpeita, jotta kiinteistön arvo säilyy ja kehittyy?

Me hoidamme erilaiset toimitiloihisi liittyvät remontit ja saneeraukset lue alta lisää tarkemmin miten

Toimitilasaneeraus ajankohtainen?

Kuten tiedämme toimitilojen yleisin muutos- ja saneeraustarve syntyy vuokralaisten vaihtumisesta oli kyseessä sitten toimisto, myymälä tai muu toimitila.  Yleensä kun edellisen vuokralaisen tarpeet eivät ole samat kuin uuden, jolloin tilat joudutaan remontoimaan vastaamaan uuden vuokralaisen tarpeita.

Usein muutoksella on myös kiire sillä tyhjät kuukaudet ovat myrkkyä niin kiinteistösijoittajan kuin käyttäjänkin tuotto Exceleissä. Tämän takia olemme hioneet myös oman toimintamme vastaamaan tähän tarpeeseen, jotta pystymme reagoimaan muuttuviin tarpeisiisi.

Toinen yleinen saneeraustarve on kiinteistön kunnostus- ja/tai tason parannustyöt missä korjataan kiinteistöön syntyneitä vaurioita sekä kohotetaan kiinteistön tasoa esim. uusimalla ilmanvaihtoa, parantamalla energiatehokkuutta uusilla valaistus- ja jäähdytysratkaisuilla tai esimerkiksi asentamalla sähköautojen latauspisteitä.

Näiden hankkeiden osalta usein aika perspektiivi on pidempi lukuun ottamatta äkillisiä vaurioita, jotka pitää saada välittömästi kuntoon. Mikäli sinulla on hankesuunnitteluun käytettävissä enemmän aikaa, niin autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa hiomaan suunnitelmia haluttuun suuntaan oli tavoitteena sitten korjauksen pitkä käyttöikä, ratkaisujen muuntojoustavuus, edulliset kustannukset tai jotain muuta.

Kysymyksiä, tarjouspyyntö?

Laita minulle viestiä tai soita!

Antero Koskela

Toimitusjohtaja

Missä voimme auttaa?

Toimistotiloihin

Pintojen päivitykset
Avokonttoreita ja toimistokoppeja
Neuvottelutiloja
Sosiaalitiloja
Oleskelutiloja

Myymälätiloihin

Pintojen päivitykset
Laajennukset
Muutokset
Sosiaali- ja varastotilat
Toimistotilat

Käyttötarkoituksen muutokset

Myymälästä ravintola
Toimistotilasta kuntosali
Varastosta tanssisali
Myymälästä itsepalvelupesula
Mitä sinä tarvitsisit?

Tekniset parannukset

Ilmanvaihto ja jäähdytys
Sähköjärjestelmät
Julkisivut ja katot
Piha-alueet
Sähköjärjestelmät ja autolatauspisteet

Lisäarvoa toimitiloja saneeraamalla

Toimitilat ovat yleensä aina sijoitus oli kyseessä sitten kiinteistösijoittaja, joka tavoittelee kiinteistösijoitukselleen tuottoa tai käyttäjä/vuokralainen joka hyvillä toimitiloilla pyrkii erottumaan kilpailussa ja luomaan houkuttelevan ympäristön yritykselleen.

Me ymmärrämme tämän ja tiedostamme, että ensisijaisesti toimitilojen saneeraushankkeilla pyritään saamaan hyvä tuotto sijoitukselle missä korostuu projekteissa järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, haittojen minimointi remonttialueen ulkopuolelle ja nopeat toteutusaikataulut.

Meidän kanssa voit puhua suoraan mikä on sinulle merkityksellistä, jotta hankkeesta saadaan  kannattava ja pääset omiin tavoitteisiisi.

Pidetään aikataulusta kiinni

Kuntosali on saatava tammikuuksi auki ja myymälä kuntoon ilmoitettuun avajaispäivään. Tämä on tietysti selvää, mutta samaan aikaan pelottaa tietysti rakennusalan surullisen kuuluisat aikataulut. 

Aikataulun pitävyys on toimitilahankkeissa ehkä se kriittisin asia, koska monia muita valmisteluja tehdään remontin aikataulua silmällä pitäen. Olemme onneksi tottuneet kireisiin aikatauluihin ja saaneet kiitosta niiden pitävyydestä monilta pitkäaikaisilta asiakkailtamme. 

Minkä takia voimmekin luvata, että hoidamme sinunkin hankkeesi maaliin sovitusti tai muuten et varmaan ainakaan uudestaan meiltä tilaa mikä olisi suuri surku, kun näemme paljon vaivaa että pääsisimme näyttämään sinulle kyntemme sen ensimmäisen kerran.

Kustannustehokkaat ratkaisut

Onko hinta 10 000 euroa vai 20 000 euroa? Välttämättä lopputuloksessa ei ole juurikaan eroa, mutta hankkeen budjetin kannalta on usein iso ero jos niitä tonneja saadaan raavittua sieltä täältä enemmänkin pois tekemällä asiat järkevämmin, välttämällä ylikorjausta, hyödyntämällä vanhoja rakennusosia siinä määrin kuin se on järkevää ja muilla keinoilla mitä hyvän urakoitsijan työkalupakista löytyy.

Me tarjoamme mielellämme sinun käyttöösi koko osaamisemme, jotta hankkeesta saadaan kustannustehokas ja järkevä sinulle.

Toimitilasaneeraus käyntiin sinun kohteessasi

Alkoiko tuntua, että olisimme sopiva kumppani hoitamaan sinun hankkeesi kunnialla maaliin?

Laitetaan hommat rullaamaan kohti toteutusta ja jätä meille tarjouspyyntö tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Jos haluat lomakkeiden sijasta asioida suoraan ihmisen kanssa niin ota yhteyttä Anteroon, joka vastaa tarjouslaskennastamme soittamalla 050 492 4395 tai meilaamalla [email protected]

 

Antero Koskela

Toimitusjohtaja