Rekrytointi

Olisiko aika lopettaa perässä hiihtäminen
ja päästä näyttämään mihin pystyt?

Mitä meillä on sinulle

Vastuuta

Meillä sinä saat ja sinun kuuluu kantaa vastuuta omista töistäsi.

Perusajatuksenamme on, että jokainen hoitaa oman tonttinsa eli olet sitten vastaava työnjohtaja, kirvesmies tai mikä muu tahansa, niin sinä olet ammattilainen kuka tietää parhaiten miten sinun hommasi hoidetaan ja hoidat sen.

Jos tämä kuulostaa sinun jutultasi niin jatka lukemista!

Ammattilaisia

Kuten sloganimmekin sanoo tarjoamme rehellistä puhetta ja palvelua ammattirakennuttajille.

Pääset siis toimimaan ammattirakennuttajien hankkeissa missä tietotaitosi niin rakennus- kuin talotekniikankin osalta laitetaan koetukselle ja pääset oppimaan myös roppakaupalla uutta niin meiltä työkavereilta kuin asiakkailtakin.

Pääset vaikuttamaan

Kyllästyttääkö kun sinulla on hyvä idea miten työt voisi hoitaa paremmin, mutta se ei ikinä näe päivän valoa?

Meillä ei ole päällikköarmeijaa, joka on torppaamassa kaikki hyvät ideasi vaan matala organisaatio missä johto istuu kanssasi saman pöydän ääressä juomassa pohjaan palanutta Juhla Mokkaa ja miettimässä miten hommat pistetään rokkaamaan entistä paremmin.

Kunnon menoa

Meiltä löytyy jo karaokekuningas, viime pikkujouluissa valitut Beer Pong mestarit ja kaupungin kovin penkkipunnertaja haastettavaksi. Mikä on sinun juttusi?

Työnteon ei tarvitse mielestämme olla pelkkää totista puurtamista. Jos olet samaa mieltä niin sovit varmasti joukkoon.

Alta löytyy lisää tietoa mitä tarjoamme ja mitä odotamme sinulta.

antrax?

Mielenkiintosi heräsi ehkä sen verran, että haluat kuulla pari sanaa meistäkin ja mitä meillä olisi tarjolla sinulle.

Rakentajalle yleensä kiinnostavin asia on, että minkälaista projektia ja työmaata sitä nyt on tarjolla. Meidän perushommaamme ovat erilaiset toimitilasaneeraukset aina yksittäisten huoneiden maalauksista kokonaisten toimitilakiinteistöjen saneerauksiin. Näiden lisäksi teemme jonkun verran asuintalojen korjauksia sekä uudispuolella hallien rakentamista. 

Pienenä yrityksenä meillä on vähän haastajan identiteetti ja koemme, että meidän on tehtävä asiat paremmin ja erilailla kuin muut. Tätä samaa haluamme myös olevan sinussa eli miksi tyytyä siihen, että tehdään asiat niin kuin aina ennenkin ja juuri ja juuri niin hyvin, että ei tule asiakkaalta sanomista. Kun asiat voisi tehdä hyvin ja kuulla, että olet paras rakentaja minkä he ovat tavanneet!

Tämän hyvän meiningin saattelemana olemme kasvamassa hyvää vauhtia isommaksi, mutta vielä sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan aikaisessa vaiheessa ja jättää käden jälkesi siihen millaiseksi Antraxin tarina muodostuu. Jos olet numeroiden perään niin tarkat henkilöstöluvut ja liikevaihdot löydät yritysesitteestämme.

Mihin olemme menossa?

Tavoitteenamme on tulla alan osaavimmaksi rakennusliikkeeksi missä jokainen hoitaa tonttinsa ja muodostamme yhdessä timanttisen tiimin missä voit luottaa työkaverien osaamiseen niin, että kun projekti tulee niin tiedämme jo valmiiksi että se ei voi muuta kuin onnistua.

Tavoitteen taustalla on ehkä vähän itsekkäätkin syyt kun emme vain jaksa tätä nykyistä rakentamiskulttuuria missä rakennusliikkeiden hankkeet menevät välillä hyvin, välillä huonosti, mikä ei ole niin asiakkaiden kuin tekijöidenkään kannalta se minkä takia alalle alkujaan lähdettiin.

Matkalle kohti tavoitettamme haluaisimme myös sinut sillä tiedämme, ettemme kuitenkaan voi onnistua yksin vaan yhdessä tekemällä.

 

Kuulostiko tämä sinun jutultasi?

Tällä hetkellä meillä on auki vastaava työnjohtajan homma joten jos yllä oleva kuulosti sellaiselta mihin sinä haluat liittyä lue työpaikkailmoituksemme ja laita hakemusta tulemaan!

Jos kaipaat muunlaista työtehtävää niin laita avoin hakemus Theolle, jonka tiedot löydät vierestä.

Kysymyksiä töistä tai firmasta?

Laita minulle viestiä tai soita!

Theo Raukomaa

Theo Raukomaa

Kehitys- ja talousjohtaja