laskutus

Laskutustiedot

Alla on ohjeistusta laskuihin tulevista merkinnöistä sekä laskustusosoitteemme verkkolaskutusta, sähköpostilaskutusta ja postilaskujen lähetystä varten.

Laskut on toimitettava alla olevien ohjeistusten mukaisesti. 

Mitä laskussa tulee näkyä?

Yleisissä Antrax Oy:tä koskevissa laskussa tulee näkyä tilanneen yhteyshenkilön nimi ja mahdolliset sinulle laskuttajana annetut lisätiedot viitteestä.

Työmaihin liittyvissä laskuissa on oltava työmaanumero sekä littera tai työtilaus johon lasku kohdistuu.

Esim.  Jos työmaanumero on 125 ja litteranumero 45 niin tulee se laittaa laskun viitteenne kohtaan seuraavasti: ”125 / 45

Muista, että jos myyt käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden piiriin kuuluvia palveluita niin laskussa on oltava tästä kertovat merkinnät.

Tarvittavat tiedot laskulle sait tilauksen yhteydessä jos sinulta puuttuu ne ota yhteyttä sinulta tilanneeseen yhteyshenkilöön. Yhteyshenkilömme löydät täältä.

Verkkolaskut

Otamme laskut mieluiten verkkolaskuina ja ne voi lähettää alla olevaan verkkolaskutusosoitteeseen.

Verkkolaskutusosoite: 003726441912
Operaattori: Pagero
Operaattoritunnus: 003723609900 tai PAGERO

Sähköpostilaskut

Jos et pysty lähettämään verkkolaskua niin voit lähettää laskun sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen

[email protected]

Huomoi, että yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot yhdessä pdf-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet tulee skannata samaan pdf-tiedostoon laskun jatkosivuiksi.

Huomioi, että pdf-laskussa tulee olla alla oleva osoitetieto, jotta järjestelmä osaa lukea laskusi.

Antrax Oy
OVT 003726441912
PL 908
02066 DOCUSCAN

Paperilaskut

Jos verkkolaskutus tai sähköpostilaskutus ei onnistu niin voit lähettää myös paperilaskun skannauspalveluun, jonka osoite on:

Antrax Oy
OVT 003726441912
PL 908
02066 DOCUSCAN

Paperilaskuja lähettäessä osoite on oltava tarkalleen yllä olevan mukainen, jotta skannausjärjestelmä saa laskunne käsiteltyä.

Apua laskutukseen?

Jos tarvitset apua Antrax Oy:n laskuttamiseen kysy henkilöltä, joka oli tilaajana hän auttaa sinua mielellään, jotta saat laskusi kuntoon.

Yhteyshenkilömme löytyvät täältä.