TUOTANTO- JA VARASTOTILAT

Onko vuokralainen vaihtumassa ja tilat pitää räätälöidä uudelle vuokralaiselle?

Onko tuotanto tai varastotilaa sisältävässä kiinteistössäsi kunnostustarpeita, jotta kiinteistön arvo säilyy ja kehittyy?

Me hoidamme erilaiset tuotanto- ja varastotiloihin liittyvät remontit ja saneeraukset

Lue alta lisää tarkemmin miten


Tuotanto- ja varastotilat kuntoon

Kiinteistöjen korjaukset tulevat usein ajankohtaiseksi kun vuokralainen tai käyttäjä vaihtuu tiloissa ja tilat pitää saada vastaamaan uuden käyttäjän tarpeita. Usein samassa yhteydessä on järkevää tehdä myös kiinteistön kunnossapitoon liittyviä korjauksia sekä energian tehokkuutta parantavia toimia, jotta kiinteistöstä saadaan paras potentiaali irti ja korjaukset tehtyä kustannustehokkaasti.

Usein muutoksilla on myös kiire sillä tyhjät kuukaudet ovat myrkkyä niin kiinteistösijoittajan kuin käyttäjänkin tuotto Exceleissä. Tämän takia olemmekin hioneet myös oman toimintamme vastaamaan tähän tarpeeseen, jotta pystymme reagoimaan sinun ja projektin muuttuviin tarpeisiin.

Kustannustehokkuus korostuu usein tuotanto- ja varastokiinteistöihin liittyvissä saneerauksissa. Sillä tilakokojen ollessa suuria pieneltä tuntuvillakin muutoksilla voidaan saada niin korjauskuluja alenemaan reilustikin tai saavuttaa huomattaviakin säästöjä esimerkiksi energian kulutuksessa. Mikä taas valuu suoraan kohti Excelin alinta riviä hyötyjä kiinteistön omistajalle. 

 

Kysymyksiä, tarjouspyyntö?

Laita minulle viestiä tai soita!

Antero Koskela

Toimitusjohtaja

Missä voimme auttaa?

Olemme sinulle mielellään kokonaisvaltainen yhteistyökumppani kiinteistöjen ylläpidossa ja korjauksessa, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa korjaustöissä missä on niin rakennus- kuin taloteknisiä töitä.

Toteutamme mm. tilamuutokset, kiinteistön ylläpitokorjaukset, energiatehokkuuden parantamiset alta näet tarkemmin koko tarjontamme.

Tuotantotilat

Laitetilat ja -alustat
Tilamuutokset
Sosiaali- ja toimistotilat
Lastauslaiturit- ja sillat
Näyttely- ja asiakastilat

Rakennustekniikkaa

Rakenteiden kunnostukset ja vahvistukset
Piha-alueet
Julkisivut ja katot
Savunpoisto- ja palokatkoratkaisut

Varastot

Hylly- ja säilytysjärjestelmät
Tilamuutokset
Sosiaali- ja toimistotilat
Lastauslaiturit- ja sillat
Näyttely- ja asiakastilat

Taloteknikkaa

Energiatehokkaat valaistusratkaisut
Ilmanvaihto ja jäähdytys
Vesi- ja viemäröintiratkaisut
Kuorma-auto ja henkilöautolatauspisteet

Lisää arvoa tiloille

Tuotanto- ja varastokiinteistöt ovat yleensä aina sijoitus oli kyseessä sitten kiinteistösijoittaja, joka tavoittelee kiinteistösijoitukselleen tuottoa tai käyttäjä/vuokralainen joka hyvillä toimitiloilla pyrkii saamaan toimintaansa tehokkuutta ja löytämään kustannustehokkaat ratkaisut toimintaansa. 

Me ymmärrämme tämän ja tiedostamme, että ensisijaisesti saneeraushankkeilla pyritään saamaan hyvä tuotto sijoitukselle missä korostuu projekteissa järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, haittojen minimointi remonttialueen ulkopuolelle ja nopeat toteutusaikataulut.

Meidän kanssa voit puhua suoraan siitä mikä on sinulle merkityksellistä, jotta hankkeesta saadaan  kannattava ja pääset omiin tavoitteisiisi.

Tiloihin sopivat järkevät ratkaisut

Pohdittaessa sopivaa korjauslaajuutta ja tapoja on tärkeää huomioida tilojen käyttötarkoitus ja odotukset tiloille. Tuotanto- ja varastotilojen osalta yleensä tilojen käytännöllisyys korostuu ja niin omistajan kuin käyttäjänkin ensisijainen tavoite on saada tiloista toimintaan sopivat, mutta pitää kustannukset kurissa.

Tämä saavutetaan usein tekemällä kestäviä, mutta edullisia ratkaisuja. Esim. Jos tiloissa ajetaan paljon trukeilla tai muuten siellä kuljetetaan paljon tavaraa niin pintoihin ei sinänsä ole järkevää panostaa kauheasti, mutta erilaiset törmäyssuojaukset ja kestävä lattiapinnoite tuo pinnoille pitkäikäisyyttä, jolloin käyttäjällä on siistit tilat pitkään ja omistajan kannalta korjaus on järkevä sijoitus.

Samoin muuntojoustavuus on usein järkevä tavoite jos on tiedossa vaikka, että vuokralainen tulee vaihtumaan, jollain aikavälillä tai tilan tarpeet muuttuvat niin tilaratkaisuista on järkevää tehdä joustavia ja yhtenäisiä, jotta tiloja on helppo yhdistellä ja jakaa.

Korjausten yhteydessä on usein järkevää miettiä myös energiatehokkuutta ja kiinteistöä kokonaisuutena. Esimerkiksi isoissa tuotanto- ja varastohalleissa yhdellä vuokralaisella voi tulla tarpeen uusia valaistus, mutta jos samalla uusitaan koko kiinteistön valaistus vanhoista kaasupurkauslampuista LED-valaistuksen niin koko kiinteistön sähkölasku pienenee huomattavasti vaikka akuutti tarve olisikin vain yhdessä tilassa.

Jos sinulla on tuotanto- tai varastotila mikä vaatii korjauksia tai ajattelisit siinä olevan potentiaalia tuottaviin energiaremontteihin niin autamme mielellämme sinua hankekokonaisuuden hahmottelussa.

Aikataulu

Kuten yllä jo mainitsin niin toimitilahankkeissa tyhjät kuukaudet ovat myrkkyä ja aika muutoinkin menetettyjen vuokratuottojen myötä kirjaimellisesti rahaa.

Korjaushankkeiden osalta olennaista on nopeat läpimenoajat lyhyen urakka-ajan muodossa, jotta käyttäjille koituisi mahdollisimman vähän haittaa ja/tai että tilat saadaan nopeasti kuntoon ja tuottamaan.

Toinen olennainen asia on rivakka aloitus korjauspäätöksestä, koska usein korjauspäätöksen synnyttäjänä on joko uuden vuokralaisen kanssa solmittu vuokrasopimus, jossa tavoitteena on saada uusi vuokralainen mahdollisimman nopeasti muuttamaan tiloihin tai jokin kiinteistössä havaittu ongelma mikä on saatava pikaisesti kuntoon.

Olemmekin hioneet toimintatapamme kuntoon nämä asiat silmällä pitäen, niin että sinä onnistut tuotanto- ja varastotilojen korjaushankkeessasi. Yhtälailla tietysti mekin hyödymme tästä, koska 200 000 euron urakka tuottaa aina paremmin jos rahan saa kuukaudessa verrattuna kahteen, niin käytännössä olemme samassa veneessä ja sinun onnistuminen on meidän onnistumisemme.

 

Sinun tuotanto- ja varastotilahankkeesi kuntoon

Alkoiko tuntua, että olisimme sopiva kumppani hoitamaan sinun hankkeesi kunnialla maaliin?

Laitetaan hommat rullaamaan kohti toteutusta ja jätä meille tarjouspyyntö tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Jos haluat lomakkeiden sijasta asioida suoraan ihmisen kanssa niin ota yhteyttä Anteroon, joka vastaa tarjouslaskennastamme soittamalla 050 492 4395 tai meilaamalla [email protected]

 

Antero Koskela

Toimitusjohtaja