PIKKUHOMMAT

Olis tossa yks pikkuhomma, kerkiittekö hoitaa?

Yleinen kysymys oli kyseessä sitten

Vesivahingot

Muutostyöt

Korjaukset sisällä ja ulkona

Ja vastauksemme on: Hoituulue alta tarkemmin miten voimme auttaa sinua.

Ei niin pientä hommaa, ettemme auttaisi

Isännöitsijänä, kiinteistöpäällikkönä, teknisenä managerina tai muuna ammattimaisena kiinteistöjen hoitajana sinulla on varmaan jatkuvasti niitä ikäviä pikkuhommia mitkä pitää vaan hoitaa. 

Oli kyseessä sitten muutaman tunnin pieni korjaus, että julkisivusta ei tipu pelti ohikulkijoiden niskaan tai muutamien viikkojen mittainen vesivahinkokorjaus me hoidamme kaikki kiinteistöjen korjaustyöt niin, että sinulla on vain kumppani mihin ottaa yhteyttä kaikissa pienemmissä kiinteistöön liittyvissä ongelmissa.

Olemme tottuneet hoitamaan korjaustöitä toimitila- ja asuinkiinteistöissä itsenäisesti niin, että pienimmillään meille riittää sinulta, että annat vain osoitteen ja sanot, että mitä pitäis hoitaa niin käymme hoitamassa sen puolestasi, hoitaen kaiken aina tiedotuksesta ja raportoinnista alkaen valmiiseen lopputulokseen asti puolestasi.

Lue alta tarkemmin miten hoitaisimme sinun pikkuhommasi ja mitä kaikkea voisimme tehdä helpottaaksemme sinun työtaakkaasi.

 

Pikkuhomma työn alle?

Laita minulle viestiä tai soita!

Antero Koskela

Toimitusjohtaja

Pikkuhommia

Korjaukset

Julkisivukorjaukset
Kattokorjaukset
Sisätilojen korjaukset

Vahingot

Vesivahinkokorjaukset
Palovahinkokorjaukset
Muut vahinkokorjaukset

Muutokset

Huonetilamuutokset
Faceliftit
Julkisivumuutokset

Rakennustyöt

Roskakatokset ja muut piharakennukset
Piha-aidat ja kyltit
Asfaltoinnit

Kertatilauksena tai kumppanuutena

Pikkuhommia on usein jatkuvasti käsillä jos olet hallitsemassa yhtään isompaa kiinteistökantaa. Tämän takia onkin usein mielekästä, että sinulla on yhteistyökumppani, jonka kanssa ne hoituvat.

Aloitetaan vaikka yhdestä tilauksesta ja kokeillaan sovimmeko toisillemme ja jos homma pelittää puolin ja toisin niin syvennytään kohti kumppanuutta.

Kumppanuus sopii erityisesti jos sinulla on kiire ja haluat luottotekijät pikkuhommillesi tai jos kohteesi on erityisen vaativia. Toimimme esimerkiksi Metsä Groupin Rengon sahalla sopimuskumppanina, koska teollisuusalueella toimiessa ei ole ihan sama miten siellä toimitaan, minkä takia he ovat halunneet solmia kanssamme syvemmän kumppanuussuhteen, jotta he tietävät tilatessaan, että tunnemme alueen erityispirteet ja kiinteistöt.

Samoin toimimme Julius Tallbergin kiinteistöjen ja Sagax kiinteistörahastojen kiintestöissä kumppanina, joka tuntee kiinteistöt ja hoidamme tarpeen tullen kiinteistöihin niin aulanäyttöjen asennukset, parkkipaikkojen kylttiasennukset kuin huonetilojen muutokset ja maalauksetkin kun tarvetta tulee.

Oikea kätesi kiinteistöllä

Usein meillä kaikilla on kiireen tuntua mikä aiheutuu siitä, että töitä tuntuu olevan liikaa ja ne ovat hallitsemattomia. Me tuomme sinulle hallinnan tunteen ja vapautamme sinut osaltamme kiireestä tuoden tilalle hallinnan tunteen, asioihin on tarttu ripeästi ja ne on nyt hoidossa.

Toimimme sinun oikeana kätenäsi kiinteistökorjauksissa hoitaen niin pikkuhommat kuin tarvittaessa isommatkin korjaustyösi kuin olisit hoitamassa niitä itse. Asiakasta kuunnellen, asiantuntevasti ja huomaamattomasti.

Hoidamme tiedotuksen niin käyttäjille, asukkaille kuin vuokralaisillekin ohjeistuksesi mukaisesti, suunnittelemme tarvittaessa korjaustyöt sekä dokumentoimme työmme jäljen niin, että sinä tiedät, että asiat on hoidettu ja voit tarvittaessa palata siihen miten työt on tehty kun sinulle tai jollekin muulle nousee kysymys mitä silloin siinä korjauksessa nyt tehtiinkään.

Pikkuhommat kuntoon sinun kohteessasi

Alkoiko tuntua, että olisimme sopiva kumppani hoitamaan sinun pikkuhommasi kunnialla maaliin?

Laitetaan hommat rullaamaan kohti toteutusta ja jätä meille tarjouspyyntö tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Jos haluat lomakkeiden sijasta asioida suoraan ihmisen kanssa niin ota yhteyttä Anteroon, joka vastaa tarjouslaskennastamme soittamalla 050 492 4395 tai meilaamalla [email protected]

 

Antero Koskela

Toimitusjohtaja